Bever-bullet 

ANEMOONdag 17 maart

Na het grote succes in voorgaande jaren organiseert Stichting ANEMOON ook dit jaar weer een leuke en leerzame dag vol met lezingen en workshops! Op zondag 7 januari jl is er een mail rondgestuurd over deze zeer aan te raden dag. Er hebben zich al 6 Bevers aangemeld, maar daar komen er vast nog wel een paar bij.
Deze dag wordt gehouden in Tiel, met onder andere aandacht voor krabben, kreeften en garnalen, vissen, weekdieren (huisjes- en naaktslakken, tweekleppigen en in zee, zoet water en op het land levende soorten), mosdiertjes, strandvondsten (onder andere drijfzaden en roggen- en haaieneikapsels),

http://graph.facebook.com/1414776081966647/picture?type=normal
sponzen, zakpijpen, hydropoliepen, zeeanemonen, zeewieren, wormen, exoten, zeegras, microfotografie en voor het tropische Nederlandse water in de Caraïben!
Als bijdrage in de kosten vraagt
Stg Anemoon €9,50 per persoon. Hiervoor krijg je vanaf 10u00 een gezellige, leuke en leerzame dag met de hele dag onbeperkt koffie en thee, een heerlijk lunchbuffet (ook vegetarisch) en na afloop nog een afsluitende borrel! Wil je naar de ANEMOON-dag komen geef je (iedereen moet zich apart opgeven) dan hier op. Wees er snel bij want vol is vol! 
Laat je het even aan Enny (BAT) via ennykeiren@xs4all.nl  weten als je je hebt aanmeld? Er is ondertussen beraad met ons bestuur over een bijdrage, bijvoorbeeld 50 %,  aan de inschrijvingskosten. Ook kunnen we vervoer combineren. En wie weet is het ook nog een idee om erna een etentje te organiseren, in Tiel of dichter bij huis. Dat dan wel voor eigen kosten.