logo Duikteam de Bevers
logo Duikteam de Bevers met menu

De Bevers

43211185321 891db98936 o

Duikteam “De Bevers” is in september 1971 opgericht door een groep enthousiaste duikers. Ons duikteam steunt helemaal op de inzet van vrijwilligers, die activiteiten organiseren. Veel leden zijn ons duikteam al jaren trouw, en goed bevriend (gebleven) met elkaar.

 

De een duikt heel actief, de ander wat minder. Het kan allemaal: we willen dit clubleven niet graag missen. Zoek je echter alleen een snelle opleiding, dan past duikteam de Bevers misschien niet zo goed bij jou.

 

Natuurlijk heeft duikteam de Bevers in al die jaren veel duikers zien komen en gaan. Verhuizingen, drukke banen en gezinsuitbreidingen zijn de belangrijkste reden van vertrek. Ook zijn oud-leden beroepshalve betrokken geraakt bij studie van het onderwaterleven, en te weinig thuis om actief lid te blijven.

 

Voor het merendeel van onze leden is duiken gewoon een hobby, a way of life, en is het clubleven in ons duikteam dé manier om er samen het beste uit te halen. En dat willen we graag met jou delen. Nieuwe leden zijn bij ons van harte welkom.


Je kunt bij duikteam de Bevers duiken en met ons meegaan. De meeste duiken worden – het hele jaar door - gemaakt in de buurt van Nijmegen, zoals in de Heeswijkse Kampen (nabij Cuijk) en de Groene Heuvels te Bergharen. Afspraken worden gemaakt via de groepsApp, zodat er gemakkelijk een buddy te vinden is. Veel Bevers zoeken in het buitenland een duikbasis op tijdens hun (gezins)vakantie. Ook organiseren Bevers gezamenlijk clubreizen, in Europa of daarbuiten.

 

Vanaf het begin zijn de Bevers zeer enthousiaste duikers die hun sport een warm hart toedragen en van alles doen om hun sport te promoten.

 

 

]